Ballantines

Show Filters

Whisky Ballantines este un tip de scotch originar din orasul Glasgow. A fost fabricat pentru prima data in urma cu mai bine de un secol si a castigat rapid popularitate. In anul 1998 a fost declarat unul dintre cele mai bine vandute sortimente de whisky din lume. 

In 1827, George Ballantine destinea un aprozar in Edinburgh, iar printre produsele comercializate se afla si whisky-ul. 40 de ani mai tarziu, el deschide un nou magazin, de data aceasta la Glasgow si incepe sa creeze propriile blenduri de whisky. Astfel, in scurt timp a desavarsit reteta pentru Whisky Ballantines, care a devenit popular in scurt timp. In anul 1986 est declarata cea mai importanta marca de whisky blended din Europa. 

De ce sa alegi Whisky Ballantines? 

Whisky Ballantines este realizat din amestec de malturi, ceea ce ii confera o aroma placuta si o textura matasoasa. Poate fi savurat la orice ocazie si cel mai bine il poti servi simplu, astfel incat sa isi dezvaluie toate aromele. 

Whisky Ballantines capata aroma inconfundabila dupa maximum 3 ani de maturare in butoaie de stejar. Cine gusta pentru prima data acest tip de whisky sustine ca este inconfundabil, expresiv si vibrant. Ca si note, se disting caramelul, vanilia si merele rosii, combinate cu tonuri de cereale. Are un finish deosebit. Pentru a te bucura de acesta, adauga cateva picaturi de apa si lasa-l sa isi dezvaluie aromele. 

Sortimente de Whisky Ballantines la Finebar 

La Finebar, magazin bauturi alcoolice poti gasi cele mai bune sortimente de Whisky Ballantines: 

  • BallantineÔÇÖs 7 ani Whisky 0.7L
  • BallantineÔÇÖs Whisky 0.7L
  • BallantineÔÇÖs 17 ani Whisky 0.7L si altele.┬á