fbpx
Cos cumparaturi

Livrare gratuita peste 299 Lei

Importator direct & Distribuitor autorizat

Despre Finebar

Gedis Beverages este o afacere de familie prezenta pe piata de import si distributie de bauturi din 2013. Ne mandrim cu un portofoliu generos in materie de bauturi premiate la nivel international.

Gedis Beverages este un business caracterizat printr-o foarte buna organizare, o atentie concentrata pe nevoile clientului, o dezvoltare continua a gamei de produse si practicarea unor preturi accesibile.

Produsele comercializate sunt 100% originale, mare parte fiind importate direct de catre noi (prin firma Front Spirits Impex) de la producatori sau de la mari distribuitori europeni.

Finebar.ro este marca inregistrata a firmei Gedis Beverages sub numarul 163385 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Ai un bar si vrei sa-l utilizezi de la A la Z ? Finebar.ro este alegerea potrivita.

Produsele comercializate de Finebar.ro va pot fi revandute conform ATESTAT NR ATESTAT NR. RO01749EN0005/26.10.2021 pentru distributie si comercializare angro de produse supuse accizelor.

Ai un produs favorit pe care nu il gasesti ? Finebar.ro este solutia contacteaza-ne si iti suntem alaturi ori de cate ori ai nevoie de un strop de inspiratie pentru a obtine o experienta de calitate pe care o meriti.

Livrare Gratuita

Peste 299 Lei prin Curier sau Easybox

Importator direct

Import si distributie de bauturi din 2013

Produsele comercializate pot fi revandute

Conform ATESTAT NR. RO01749EN0005/26.10.2021