Rom Barcelo

    Rom Barcelo: dedicare si traditie 

    Rom Barcelo (Ron Barceló) este considerat la ora actuala cel mai bun Rom din lume. Are o traditie ce se intinde pe aproape un secol, timp in care a fost premiat si a devenit lider incontestabil. Julian Barceló a pus bazele brandului ce ii poarta numele in anul 1929. In anul 1950, lanseaza marca Ron Barceló, doua sortimente de Rom exceptionale, alb si auriu. Dupa 20 de ani, este adaugat in colectie un alt Rom, Ron Barceló Anejo. Anul 1980 este cel in care Rom Barcelo devine lider incontestabil pe piata internationala, odata cu lansarea Ron Barceló Imperial. Este cel mai premiat Rom Dominican si oricine il degusta spune ca are o aroma aparte, greu de egalat. Astazi, Ron Barceló este al patrulea cel mai mare exportator de rom din lume. 

    De ce este atat de apreciat Rom Barcelo? 

    Daca te intrebi prin ce se diferentiaza Rom Barcelo (Ron Barceló), raspunsul este unul complex. In primul rand, vorbim despre sortimente de Rom premium, maturate minimum 2 ani in butoaie din lemn ce au fost folosite pentru fabricarea bourbon-ului, de unde si notele de vanilie si caramel. Reteta Rom Barcelo este adesea premiata pentru gustul desavarsit. Rom Barcelo poate fi baut ca atare sau poate reprezenta baza perfecta pentru numeroase cocktailuri sofisticate. Printre notele acestui Rom se numara ciocolata, vanilia, tutunul, cafeaua, lemnul de steja si alte note fructate. Are o consistent catifelata ce il deosebeste de alte bauturi asemanatoare. 

    La Finebar vei gasi numeroase sortimente de Rom Barcelo, printre care Gran Anejo, Imperial Premium, Anejo si altele.