Show Filters

De ce este atat de apreciata rafinata sampanie? 

Sampania este fara indoiala cea mai rafinata bautura din lume. Aceasta se regaseste la evenimentele importante din viata unui om si este savurata oricand se gaseste un moment de bucurie. Cu toate ca denumirea de sampanie a fost atribuita de-a lungul timpului vinurilor spumante, trebuie sa stii ca sampania se produce intr-un singur loc din lume. Dupa ce ai gustat adevarata sampanie, nu vei mai dori sa bei alte vinuri spumante. 

Sampania este produsa in Franta, in regiunea Champagne, printr-o metoda unica, denmita Champenoise. Pentru a obtine savuroasa bautura, se folosesc numai trei soiuri de struguri, atent alesi: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier. Gustul adevaratei sampanii este diferit fata de cel a vinului spumant. 

De ce sa alegi sampanie? 

Sampania este bautura preferata a tuturor persoanelor cand vine vorba despre sarbatorirea anumitor evenimente importante. Este nelipsita de la nunti, botezuri, petreceri aniversare, zile de nastere, evenimente corporate si este preferata cuplurilor la ocazii romantice si cine in doi.

La Finebar, pe pagina sampanie online, vei gasi cele mai rafinate tipuri de sampanie, pentru toate gusturile. Ori de cate ori iti doresti sa sarbatoresti cu o bautura rafinata, opteaza pentru sampanie si nu vei regreta. 

Ce sampanie gasesti la Finebar? 

La Finebar, magazin bauturi alcoolice, vei gasi o gama variata de sampanii, de la cei mai renumiti producatori, printre care: 

Nimic nu egaleaza gustul rafinat al sampaniei si experienta degustarii acestei bauturi la ocazii speciale.