Rom Captain Morgan

Show Filters

Rom Captain Morgan 

Captain Morgan este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de Rom dintre intrega lume. Istoria acestui brand incepe in anul 1944. Rom Captain Morgan a fost inspirat de catre un navigator britanic, devenit pirat. Pe numele sau Henry Morgan, aceasta a trait in secolul XVII. De tanar, pleaca in lume pentru a cauta bogatii si pentru a-si trai viata. In scurt timp, devine un pirat care apara cu indarjire interesele britanicilor in Caraibe. In anul 1680, datorita curajului si faptelor sale, a devenit guvernatorul Insulei Jamica. Prima reteta a Romului Captain Morgan a fost inspirata dintr-o alta bautura creata de fratii Levy, farmacisti ce obisnuiau sa adauge diverse condimente in bauturi alcoolice. Astfel, primul sortiment de de Captain Morgan a fost Original Spiced Rum. 

Astazi, Captain Morgan este un brand detinut de Diageo si include numeroase sortimente de rom, atat albe, cat si inchise la culoare, cu diverse arome imbietoare. 

Rom Captain Morgan la Finebar 

La FInebar gasesti numeroase sortimente de Rom Captain Morgan, atat rom alb, cat si rom in diverse nuante, inclusiv gold, black sau dark. De asemenea, poti opta pentru diverse concentratii de alcool, in functie de preferintele tale. Rom Captain Morgan poate fi servit ca atare sau poate reprezenta baza excelenta pentru diverse cocktailuri, in functie de ocazie si de preferintele tale. 

Alege un Rom cu traditie, fabricat dupa retete originale si imbogatit cu diverse note aromatice.