fbpx
Cos cumparaturi

Livrare gratuita peste 299 Lei

Importator direct & Distribuitor autorizat

Livrarea comenzilor

Comenzile efectuate pe finebar.ro sunt livrate de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:00. Avand in vedere ca fiecare comanda este unica, costurile de transport vor varia in functie de marimea si greutatea produselor alese, dar si de adresa de livrare. Costurile de transport ale fiecarei comenzi sunt afisate in cosul de cumparaturi, astfel incat clientii sunt informati corect de fiecare data, inainte de a plasa o comanda.

Costul standard de livrare a unei comenzi plasate pe finebar.ro este de 19.99 lei, cu TVA.

Dupa plasarea unei comenzi, clientii sunt informati prin mijloacele electronice de comunicare sau prin SMS de primirea comenzii. Prin aceleasi mijloace de comunicare, acestia pot primi informatii suplimentare despre livrare.

Modalitati de livrare si costuri

Comenzile plasate pe finebar.ro vor fi expediate prin intermediul firmelor de curierat.

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul firmei de curierat SameDay in termen de 2-3 zile lucratoare de la data confirmarii telefonice a comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 299 de lei cu TVA, iar pentru comenzile sub 299 lei cu TVA costul este de 19.99 lei cu TVA.

Daca termenul de livrare nu poate fi respectat, finebar.ro va anunta clientul cu privire la termenul estimat al acesteia.

In cazul in care informatiile furnizate de catre client sunt eronate, Finebar va refuza livrarea.

Conditii de livrare la Easybox:

1. Plata se face doar cu cardul, online sau la ridicarea produselor; cardurile contactless sunt, de asemenea, acceptate la easybox.

2. Se pot livra in easybox doar produse de dimensiuni mici sau medii;

3. Livrarea este gratuita pentru comenzile de minimum 299 de lei; costul de livrare pentru cele cu valori  sub 299 de lei este de 19.99 lei pentru produsele vandute de finebar.ro.

Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa :

Adaugi produsele in cos si selecteaza modalitatea de Livrare la Easybox.
Alege Easybox si selecteaza unul din punctele de livrare din lista Sameday Locker.
Cand comanda ta ajunge in locker, vei primi de la Sameday un un SMS cu codul PIN. Ai 36 de ore sa ridici produsele, cu exceptia comenzilor livrate vineri (72 ore ) si sambata (48 ore). Introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentul in care se afla coletul.
Modificarea sau anularea comenzii

Va oferim posibilitatea de a anula sau modifica o comanda inainte ca aceasta sa fie predata catre firmele de curierat pentru a fi livrate. Daca doriti sa va modificati sau anulati comanda, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil la numarul de telefon

0738 31 73 43 sau prin alte mijloace de comunicare, pe care le puteti gasi in pagina de contact.

Livrare Gratuita

Peste 299 Lei prin Curier sau Easybox

Importator direct

Import si distributie de bauturi din 2013

Produsele comercializate pot fi revandute

Conform ATESTAT NR. RO01749EN0005/26.10.2021