Show Filters

Rom: bautura rafinata din Caraibe

Rom este o bautura rafinata, speciala si una dintre cele mai bune baze pentru cocktailuri. Se obtine prin distilare si este adesea vazuta in filmele cu pirati sau mentionata in romane despre acestia. Rom este asociat in special cu America de Sud si cu zona Caraibelor.

De acolo sunt originare cele mai bune sortimente de Rom, insa este produs la scara larga in lume. Este interesant de mentionat ca fata de alte bauturi alcoolice, pentru Rom nu exista reglementari despre modul de distilare si gradul de maturare, astfel incat fiecare producator poate aduce imbunatatiri retetei originale. 

Rom: o baza excelenta pentru cocktailuri 

Romul se obtine prin distilarea trestiei de zahar si are in general o concentratie de alcool intre 37% si 40%. Avand in vedere gustul rafinat si special, se poate ba ca atare sau poate fi folosit in cocktailuri. Rom este una dintre cele mai apreciate si populare baze pentru cocktailuri, avand in vedere savoarea pe care o ofera acestor bauturi. 

Sortimentele de Rom se diferentiaza prin gradul de maturare si prin aromele imbietoare de vanilie, citrice, stejar, caramel si condimente. Se poate spune este una dintre cele mai aromate bauturi alcoolice. 

Sortimente de Rom la Finebar 

La Finebar vei gasi numeroase sortimente de Rom online, astfel incat sa alegi bauturi pe gustul tau, cu ajutorul carora poti prepara diverse cocktail-uri. Printre brandurile de Rom pe care le poti comanda din magazinul nostru online se numara: 

Ori de cate ori iti doresti un Rom de calitate, te asteptam in magazinul nostru online de bauturi alcoolice!