Rom Diplomatico

Show Filters

Rom Diplomatico: savoare si traditie 

Rom Diplomatico este unul dintre cele mai savuroase, apreciate si elegante Romuri din America de Sud. Este cunoscut in toata lumea datorita savorii sale intense si a notelor aromatice. Istoria acestui Rom incepe in anul 1959, in Venezuela. Brandul a apartinut companiei Licorerias Unidas, apoi a fost vandut grupului Seagram, iar de mai bine de 20 de ani a revenit in Venezuela. 

Distileria se afla intr-un cadru de vis, la poalele muntilor Anzi. Pentru a obtine Rom Diplomatico se folosesc trei procese de distilare diferite. Savoarea acestuia este data de 10 soiuri de trestie diferite, dintre care trei predomina in lista de ingrediente. Trestia de zahar este transformata in melasa, apoi fermentata si distilata, moment in care se obtine Romul usor, iar doua procesare este cea prin care se obtin Romurile rafinate, complexe si bogate in arome. 

Rom Diplomatico este maturat in butoaie speciale, din lemn atent ales, astfel incat aromele sunt inconfundabile. Dupa ce Romul a fost distilat si maturat, diferitele tipuri vor fi amestecate pentru a obtine retetele unice de Rom Diplomatico. 

La Finebar gasesti diverse sortimente de Rom Diplomatico 

Finebar iti pune la dispozitie numeroase sortimente de Rom Diplomatico, pe care il poti servi la ocazii speciale sau pe care il poti darui unui cunoscator de bauturi rafinate. Printre sortimentele de Rom Diplomatico disponibile la Finebar se numara Rom Alb, Rom Single Vintage si Rom Reserva Exclusiva, un rom deosebite de apreciat de catre cunoscatori si nu numai.