fbpx
Cos cumparaturi

Livrare gratuita peste 200 Lei

Importator direct & Distribuitor autorizat

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului FINEBAR (finebar.ro).

Site-ul FINEBAR (finebar.ro) este proprietatea societatii Gedis Beverages SRL, cu sediul in Ploiesti, strada Conului, nr. 14, Prahova, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/1922/2013, avand codul de inregistrare fiscala RO32561885, telefon: 0738317343. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Gedis Beverages SRL (finebar.ro) detine Atestat pentru distributie si comercializare angro de produse supuse accizelor Nr.RO01749EN0004/19.09.2019

Telefon: 0738317343, Luni-Vineri: 09.00-17.00 Sambata si Duminica: inchis.

E-mail: [email protected]

Administratorul site-ului FINEBAR(finebar.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Prin accesarea site-ului www.finebar.ro toti utilizatorii consimt in mod expres sa respecte termenii si conditiile prezentate mai jos, precum si legislatia aplicabila in domeniu, inclusiv termenii si conditiile politicii de confidentialitate, care se regasesc detaliate, separat, in sectiunile prezentate pe site.

Utilizarea site-ului de catre persoanele sub 18 ani:

Site-ul finebar.ro se adreseaza persoanelor cu varsa peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator va declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

Definirea notiunilor utilizate

Site: domeniul www.finebar.ro

Serviciu: serviciu de comert electronic ce permite Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusive electronice

Continut: totalitatea informatiilor aflate pe website (finebar.ro)

Client: persoana fizica/juridica care obtine acces la Continut si Serviciu

Comanda document electronic prin care Clientul transmite Vanzatorului prin intermediul site-ului intentia de a cumpara Bunuri si Servicii de pe site (www.finebar.ro)

Prin lansarea unei comenzi pe site, Utilizatorul(Clientul) este de acord, in mod ferm si expres, cu forma de comunicare(telefonic sau e-mail) prin care finebar.ro isi deruleaza operatiunile, neputand invoca ulterior eventuale imprejurari/stari de fapt de natura a modifica aceste forme de comunicare.

Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

Contract la distanta: contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si consumatorului, cu utilizarea exclusiva a mijloacelor de comunicare la distanta( reglementata de OUG 34/04.06.2014).

Newsletter/Alerta: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic(e-mail), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de S.C. Gedis Beverages SRL(finebar.ro) intr-o anumita perioada de timp.

Specificatii: toate informatiile existente pe site despre produs.

Informatii despre produse

Fotografiile produselor prezentate in site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii privind caracteristicile si informatiile aditionale ale fiecarui produs va rugam sa ne contactati. Imaginile produselor si ambalajelor pot suferi modificari aduse de catre producatori( editii limitate, rebranduire), Finebar.ro neputand fi trasa la raspundere pentru acest lucru.

Drepturile si obligatiile partilor contractante

Folosirea site-ului de catre Utilizator implica aderarea sa la Termeni si Conditii.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmate de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Gedis Beverages SRL intelege sa considere fraudare orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a accesa datele personale ale utilizatorilor. In aceste cazuri atragerea raspunderii civile, administrative sau penale a oricaror persoane fizice sau juridice care se fac vinovate de astfel de fapte.

Politica de facturare, plati, livrare

Politica preturilor

Preturile produselor sunt cele afisate pe site, sunt afisate in lei si contin TVA.

Dupa confirmarea comenzii de catre Utilizator, Vanzatorul emite factura fiscala.

Preturile produselor prezentate pe site-ul Finebar.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul Finebar.ro pot fi onorate doar in limita stocului disponibil.

Utilizatorul are obligatia de a furniza date complete si corecte, conform legislatiei in vigoare.

Modalitati de plata:

Ramburs – in cazul livrarii produsului prin firma de curierat Sameday, plata acestuia se va face curierului delegat, respectiv firmei de curierat, pe baza de chitanta emisa de curierul delegat ca si act doveditor al platii. Efectuarea platii de catre client reprezinta acceptul privind conformitatea produsului/produselor livrate.

Plata cu cardul bancar – procesare securizata prin intermediul Banca Transilvania(BTPay), comision 0%, direct pe site. Comanda poate fi denuntata unilateral, fara nicio obligatie din partea furnizorului, in masura in care tranzactia este invalidata ca urmare a neacceptarii cardului clientului, in cazul platii online. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dumneavoastra este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dumneavoastra sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

In situatia in care clientul lanseaza comanda pe site-ul Finebar.ro, beneficiind de transport gratuit si achitand pretul produselor comandate cu cardul bancar insa furnizeaza date eronate sau incomplete, astfel incat produsele comandate se vor intoarce retur catre furnizor, acesta din urma va restitui clientului pretul achitat din care va fi scazuta contravaloarea transportului.

In situatia in care plata online cu cardul s-a produs din greseala, anularea tranzactiei se poate face doar telefonic. Dupa discutia cu operatorul FINEBAR, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare in decurs de maxim 15 zile de la anularea comenzii.

Ordin de plata: in baza facturii fiscale emise de catre SC Gedis Beverages SRL

Livrarea produselor

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul firmei de curierat SameDay in termen de 24-48 ore de la data confirmarii telefonice a comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 de lei cu TVA, iar pentru comenzile sub 200 lei cu TVA costul este de 15 lei cu TVA.

Daca termenul de livrare nu poate fi respectat, finebar.ro va anunta clientul cu privire la termenul estimat al acesteia.

In cazul in care informatiile furnizate de catre client sunt eronate, Finebar va refuza livrarea.

Conditii de livare la Esybox:

1. Plata se face doar cu cardul, online sau la ridicarea produselor; cardurile contactless sunt, de asemenea, acceptate la easybox.

2. Se pot livra in easybox doar produse de dimensiuni mici sau medii;

3. Livrarea este gratuita pentru comenzile de minimum 200 de lei; costul de livrare pentru cele cu valori  sub 200 de lei este de 15 lei pentru produsele vandute de finebar.ro.

Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa :

  1. Adaugi produsele in cos si selecteaza modalitatea de Livrare la Easybox.
  2. Alege Easybox si selecteaza unul din punctele de livrare din lista Sameday Locker.
  3. Cand comanda ta ajunge in locker, vei primi de la Sameday un un SMS cu codul PIN. Ai 36 de ore sa ridici produsele, cu exceptia comenzilor livrate vineri (72 ore ) si sambata (48 ore). Introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentul in care se afla coletul.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Prin folosirea site-ului Finebar.ro utilizatorul se declara de accord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare.

Orice disputa aparuta intre Vanzator si Cumparator se va rezolva mai intai pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil diputa va fi solutionata in instanta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Garantii si returnarea produselor

Garantii

Toate produsele comercializate prin intermediul finebar.ro sunt originale si vor fi livrate in ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei in vigoare, ele indeplinind standardele de calitate si garantii impuse de OUG 34/2014.

Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate a calitatii conform prevederilor Legii 449/2003 privind vanzarea de bunuri de consum si garantiile conexe.

Returul produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Cererile de retur dupa aceasta data nu sunt luate in considerare. Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat.

Costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Produsele trebuie sa fie sigilate, sa aibe banderolele intacte( acolo unde este cazul), sa nu prezinte zgarieturi, ambalaje deteriorate.

Limitarea raspunderii furnizorului

Finebar.ro isi rezerva dreptul de a putea modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila, individuala sau generala.

Finebar.ro nu poate fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe website.

Finebar.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Finebar.ro isi rezerva dreptul de a anula orice comanda daca Utilizatorul nu poate fi contactat telefonic in 36 ore de la plasarea comenzii.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu “termeni si conditii” nu ezitati sa ne contactati la telefon 0738317343 sau email [email protected]

Livrare Gratuita

Peste 200 Lei prin Curier sau Easybox

Importator direct

Import si distributie de bauturi din 2013

Produsele comercializate pot fi revandute

Conform ATESTAT NR. RO01749EN0005/26.10.2021