Vodka Roberto Cavalli

  Show Filters

  Vodka Roberto Cavalli: arta italieneasca impletita cu traditie 

  Vodka Roberto Cavalli este considerata a fi o opera de arta, datorita gustului desavarsit si elegant si sticlei inconfundabile. Este prima vodka produsa in totalitate in Italia. Se regaseste in cele mai prestigioase cluburi din lume, iar cei mai pretentiosi consumatori o apreciaza de fiecare data. 

  Vodka Roberto Cavalli este obtinuta din cea mai pura apa, proveninta din muntii Monte Rosa si din cereale cultivate in zonele invecinate Alpilor Sud-Vestici. Avand in vedere ca apa este de izvor, cu un continut foarte scazut de minerale, nu mai este nevoie de distilare, de unde si gustul impecabil al acestui brand de Vodka. In procesul de filtrare se utilizeaza pulbere de marmura si panouri de celuloza, pentru a corecta pH-ul bauturii si pentru ca rezultatul final sa fie premium. 

  In urma atentului proces de fabricare, rezulta o Vodka foarte clara, pura, cu aroma unica si note usor dulci, delicate si echilibrate. Se disting si note condimentate, ceea ce ii ofera un plus de savoare acestui brand de Vodka premium. 

  Un alt lucru interesant de mentionat este faptul ca imbutelierea se realizeaza in loturi mici, de unde si caracterul exclusivist al acestui brand de Vodka. 

  Comanda Vodka Roberto Cavalli 

  Pentru ocaziile speciale la care vrei sa servesti vodka, brandul Roberto Cavalli este una dintre cele mai bune alegeri. La Finebar gasesti urmatoarele sortimente de Vodka Roberto Cavalli: 

  • Roberto Cavalli Vodka
  • Roberto Cavalli Rosemary Vodka
  • Roberto Cavalli Orange Vodka
  • Roberto Cavalli Night Vodka 
  • Roberto Cavalli Gold Vodka.