Whisky Chivas

Show Filters

Whisky Chivas a fost produs pentru prima data la inceputul secolului 19, in Scotia. Compania care a creat prima data acest sortiment de Whisky este originara din ABerdeen, Scotia. Se spune ca aceasta bautura este atat de rafinata, incat a impresionat-o chiar si pe Regina Victoria a Marii Britanii. 

In acest moment, Whisky Chivas este cea mai bine vanduta bautura alcoolica din Europa si Asia (zona pacifica) si totodata este cea mai apreciata marca de whisky din lume, fiind comercializata in mai bine de 200 de tari. 

Prin ce se deosebeste Whisky Chivas? 

Whisky Chivas este atat de popular datorita aromelor inconfundabile si faptului ca rasfata simturile. Reteta din prezent este aceeasi care a impresionat-o pe Regina Victoria in urma cu aproape doua secole. In fiecare sticla de Whisky Chivas se regasesc arome ale single malturi din regiunea Speyside. Astfel, se folosesc malturi exceptionale, calitative si modalitati inedite de maturare. 

Whisky Chivas se deosebeste prin culoarea intensa, prin textura catifelata si aromele inconfundabile. Toti cei care l-au degustat au spus ca notele resimtite sunt de ierburi medicinale si fructe proaspete: mere, pere si chiar si de iarba neagra. De asemenea, in functie de sortiment, se mai deosebesc si note de miere, alune de padure, lemn, vanilie si piper negru. 

Comanda de la Finebar cele mai populare sortimente de Whisky Chivas 

La Finebar, magazine bauturi alcoollice, vei gasi cele mai populare sortimente de Whisky Chivas, dupa cum urmeaza: 

  • Chivas Regal 18YO Whisky 0.05L
  • Chivas Regal 12YO Whisky 0.7L
  • Chivas Regal XV 15YO Whisky 0.7L si altele.┬á