Vodka Belvedere

Show Filters

Vodka Velvedere: un nume inspirat de istorie si o reteta extraordinara

Numele brandului de Vodka Belvedere este un omagiu adus Palatului Belvedere din Polonia, construit in secolul al XVII-lea. Si distileria care produce aceasta vodka are o istorie indelungata, fiind construita in anul 1910. Primele sticle de Vodka Belvedere au fost imbuteliate in anul 1993, de atunci fiind considerata o vodka premium, apreciata nu doar in Polonia, ci si in intreaga lume. 

Vodka Belvedere se fabrica dintr-un singur tip de cereale, cultivat in regiunea Mozavia pentru acest brand de vodka. De asemenea, apa pentru producere este captata dintr-o sursa proprie, situata pe teritoriul distileriei. Toate aceste elemente sunt foarte importante si ofera savoarea unica a brandului premium de Vodka Belvedere. Este interesant de mentionat ca materia prima este purificata in unsprezece etape, iar distilarea are loc in patru etape. Astfel, rezulta o vodka premium, fara impuritati, fara miros si fara reziduuri. 

O importanta deosebita este acordata si sticlei din care sunt realizate recipientele, utilizandu-se atat sticla mata, cat si sticla clara. Deoarece traditia este pastrata, iar atentia la detalii caracterizeaza brandul, siglele sunt aplicate manual pe sticla. 

Vodka Belvedere: Arome fermecatoare si sofisticate 

Vodka Belvedere are note de fructe, fiind recunoscuta pentru gustul usor dulce si curat. Astfel, devine ingredientul principal pentru numroase cocktail-uri. Notele resimtite cel mai des sunt de vanilie, piper si diverse condimente. Se poate servi ca atare, cu gheata sau integrata in cocktail-uri. Avand in vedere ca este o vodka rafinata, se serveste adesea si la petreceri sofisticate.