Balvenie

Show Filters

Whisky Balvenie este un tip de whisky single malt originar din Scotia, ce impresioneaza prin extravaganta. Chiar si cei mai mari cunoscatori de whisky apreciaza acest sortiment, astfel ca este o bautura perfect pentru cele mai exigente persoane. 

The Balvenie este o distilerie ce a fost infiintata in Duffton, regiunea scotiana Speyside. Generatii intregi de persoane au contribuit la succesul whisky Balvenie, desavarsind retetele pana au fost gasite cele potrivite, care se folosesc si astazi.

De ce sa alegi Whisky Balvenie? 

Whisky Balvenie este o bautura rafinata, ce se consuma simpla sau combinata cu putina apa. De asemenea, se poate integra in diverse cocktail-uri, fiind o baza excelenta pentru cele mai rafinate bauturi alcoolice. In functie de timpul de maturare si de reteta, Whisky Balvenie poate avea diverse arome. Unele sunt fructate, altele vegetale. La unele sortimente se simte mirosul lemnos, pe cand altele sunt mai condimentate. Notele predominante sunt de vanilie, miere, nuci, scortisoara si chiar biscuiti. Este interesant cum notele acestui tip de Whisky Balvenie difera in functie de reteta folosita, avand in vedere ca este fabricat intr-o singura distilerie. 

Comanda Whisky Balvenie de la Finebar 

Poti comanda online Whisky Balvenie, de la un magazin bauturi alcoolice, Finebar. Aici, vei descoperi cele mai bune sortimente de Whisky Balvenie, la preturi atractive. Cateva dintre sortimentele de whisky Balvenie sunt: 

  • Balvenie 25YO Single Barrel Traditional Oak Whisky 0.7L
  • Balvenie 16YO Triple Cask Whisky 0.7L
  • Balvenie 21YO PortWood Whisky 0.7L
  • Balvenie 14YO Peated Triple Cask Whisky 0.7L.