Johnnie Walker

Show Filters

Istoria whisky Johnnie Walker incepe in anul 1857. Tanarul John Walker, la doar un an de la moartea tatalui sau a inceput o mica afacere cu bauturi alcoolice. Dorea sa le ofere clientilor cele mai bune sortimente si astfel, a incercat numeroase retete pana a descoperit-o pe cea care merita toata atentia sa si care ii va purta numele chiar si peste aproape doua secole. Povestea de viata a lui John Walker este una destul de grea, neavand cel mai bun start in viata, insa cu multa ambitie a reusit sa creeze unul dintre cele mai apreciate whisky-uri din lume. Iar motto-ul sau ,,Keep walkingÔÇŁ ii reflecta foarte bine ambitia.┬á

De ce sa alegi whisky Johnnie Walker? 

Te intrebi de ce sa alegi whisky Johnnie Walker? In primul rand, datorita gustului inconfundabil. Indiferent de sortiment, acest whisky te va surprinde. 

Apoi, cu siguranta vei aprecia si design-ul sticlei, la fel de inconfundabil. Sticla patrata, cu eticheta oblica este faimoasa inca de la desavarsirea retetei de whisky Johnnie Walker. Inca din anul 1900, acest whisky devine comercializat in peste 120 de tari, iar la acest moment este in top 5 sortimente de whisky la nivel global. De asemenea, din anul 1934, John Walker & Sons devine furnizor al Casei Regale Britanice. 

Ce sortimente de whisky Johnnie Walker gasesti la Finebar? 

La Finebar, magazin bauturi alcoolice online, vei gasi cele mai populare sortimente de whisky Johnnie Walker, printre care: 

  • Johnnie Walker Black 12YO Sherry Finish Whisky 0.7L
  • Johnnie Walker Black 12YO Whisky 0.7L
  • Johnnie Walker Blue Label Ghost & Rare Pittyvaich Whisky 0.7L si altele.┬á