fbpx
Cos cumparaturi

Livrare gratuita peste 299 Lei

Importator direct & Distribuitor autorizat

Politica de confidentialitate


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

in cadrul  GEDIS BEVERAGES S.R.L.

cu privire la Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE

Societatea GEDIS BEVERAGES S.R.L. (denumita in continuare „Compania” sau „Societatea”)  se aliniaza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului – privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare “Regulamentul” sau „GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018.

Fiind vorba de un Regulament european, acesta se aplica in mod direct si unitar in toate statele membre ale Uniunii Europene, pentru a consolida si unifica politicile de securitate in mediul on-line dar si pentru o mai buna protejare a datelor tuturor cetatenilor europeni.

Respectarea confidentialitatii si protectia datelor personale reprezinta principii fundamentale carora organizatia noastra, a inteles sa le ofere importanta si atentia cuvenita deoarece fara intelegerea, constientizarea si implementarea lor, activitatea curenta a societatii nu se va putea conforma cerintelor Regulamentului european anterior amintit.

Unul din principiile fundamentale ale acestui Regulament este transparenta, iar prin prezenta Politica de Confidentialitate dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal.

Ne rezervam dreptul de  a actualiza, revizui si modifica periodic prezenta Politica de Confidentialitate In cazul in care vor aparea modificari, vom afisa pe site-ul nostru versiunea actualizata si revizuita a Politicii de Confidentialitate.

Prezenta Politica se aplica:

 • Sediilor si punctelor de lucru apartinand GEDIS BEVERAGES S.R.L.
 • Tuturor departamentelor si intregului personal apartinand GEDIS BEVERAGES S.R.L.
 • Tuturor contractantilor, furnizorilor si altor persoane care lucreaza in numele GEDIS BEVERAGES S.R.L.

Aceasta Politica de Confidentialitate se refera la datele cu caracter personal ale tuturor clientilor nostri, reprezentantii legali ai furnizorilor si partenerilor nostri, tuturor persoanelor care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru finebar.ro, precum si tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formulare de contact, cereri de oferta si prin intermediul oricaror altor documente sau datelor personale pe care le colectam in cadrul evenimentelor pe care le organizam – daca este cazul.

 

 1. INFORMATII GENERALE:

1.1.         Cine suntem si cum ne puteti contacta:

 

GEDIS BEVERAGES S.R.L. este o persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Ploiesti, Str. Conului, Nr.14, Jud. Prahova avand numarul de inregistrare la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Prahova, J29/1922/2013 si Cod unic de identificare 32561885

In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, avem calitatea de OPERATOR atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal. Pentru ca datele persoanelor fizice vizate sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile  personale ale acestora.

Deoarece suntem intotdeauna interesati sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs. va comunicam faptul ca puteti contacta la adresa de e-mail : [email protected],  sau direct printr-o cerere inregistrata la sediul nostru din Ploiesti, Str. Conului, Nr.14, Jud.Prahova

 • Termeni Regulament :
 • Operator – entitatea – in cazul de fata – GEDIS BEVERAGES S.R.L., sau orice alta persoana juridica, autoritate publica, agentie sau organizatie non-guvernamentala, care prelucreaza sau stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 • Date cu caracter personal – orice informatii privind o persoana fizica indentificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata – direct sau indirect, prin referire la un element de identificare: nume/prenume, adresa, cod numeric personal, e-mail, telefon, venituri, date biometrice, imaginea, adresa de IP sau prin referire la datele medicale, genetice, datele privind originea etica sau rasiala, convingeri politice, religioase, filosofice, culturale sau apartenenta sindicala;
 • Persoana vizata – orice persoana fizica ale carei date cu caracter personal pot fi sau sunt prelucrate de operator;
 • Scopul Politicii Generale de Confidentialitate:

Atunci cand o persoana fizica vizata intra intr-o relatie de orice natura cu noi, ne incredinteaza informatiile sale.

Scopul acestei Politici Generale de Confidentialitate este sa explice persoanelor fizice vizate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele – in calitatea noastra de operator. Luam in serios confidentialitatea si nu transmitem si nu vindem niciodata datele personale de orice natura ar fi acestea. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale apartin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a informa in prealabil persoanele vizate sau daca situatia o impune, fara a le solicita acordul.

Toate informatiile din prezenta Politica de confidentialitate sunt importante. Speram ca ele sa fie citite cu atentie.

Aceasta Politica de Confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Incurajam pe toti sa examineze Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

Potrivit legislatiei, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, este o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a permite ca aceasta sa isi exercite cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si persoana vizata.

Daca nu ati implinit inca 16 ani, veti avea nevoie de acordul parintilor sau al tutorelui inainte de a ne furniza orice informatii personale in scopul inregistrarii sau al altor activitati online. Daca sunteti nesiguri de informatiile pe care le vedeti pe acest site, rugati parintii sau tutorele sa va ajute.

Orice prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii.

 • Angajamentul GEDIS BEVERAGES S.R.L. :

Protectia informatiilor personale ale persoanelor vizate este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam noul Regulament (EU) 2016/679, legislatia nationala aplicabila in materie, dar si urmatoarele principii:

 • Legalitate, echitate si transparenta:

Prelucram datele cu caracter personal legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar persoana vizata este informata corespunzator.

 • Controlul apartine persoanei fizice vizate

In limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care le-a impartasit cu noi si de a-si exercita celelalte drepturi.

 • Integritatea datelor si limitarea scopului:

Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

 • Securitate:

Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, este de retinut faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

 1. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN LUMINA NOULUI REGULAMENT:
 • Dreptul de retragere a consimtamantului acolo unde prelucrarea se face in baza consimtamantului ;
 • Dreptul de a fi informata cu privire la prelucrarea datelor tale ;
 • Dreptul de acces asupra datelor;
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete ;
 • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”) ;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii ;
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre persoana vizata catre alt operator ;
 • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor ;
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri ;
 • Dreptul de a se adresa justitiei ;
 • Dreptul de a formula o plangere in fata Autoritatii de Supraveghere.
 1. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL. SCOPURI SI TEMEIURI PENTRU PRELUCRARE:

In contextul interactiunii dvs. cu GEDIS BEVERAGES S.R.L.,  dumneavoastra ca persoana fizica – iar in sensul Regulamentului – persoana fizica vizata, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam.

 

GEDIS BEVERAGES S.R.L. poate solicita si/sau colecta informatii de la dumneavoastra in mod voluntar atunci cand:

3.1. Este posibil sa ne solicitati asistenta sau sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru, de activitatile si/sau serviciile noastre precum si de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

In acest caz, utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu solicitarile dumneavoastra punctuale. Scopul prelucrarii in acest caz este analizarea cererilor dumneavoastra si oferirea de raspunsuri la acestea.

3.2 Putem prelua unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor si produselor bazate pe obligatii impuse de lege (de exemplu, obligatia de a respecta legile fiscale). In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

3.3. Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica newsletter de specialitate despre serviciile noastre, precum si despre evenimentele sau promotiile organizate de noi. Trimiterea acestor informatii in deplina conformitate cu noile reglementari poate fi facuta daca v-ati abonat si v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu mai primi newsletter in viitor apasand butonul Dezabonare atunci cand primiti e-mail-ul respectiv sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail pusa la dispozitie.

3.4. In situatia in care sunteti, colaboratori sau potentiali colaboratori, reprezentanti ai furnizorilor nostri;  datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt: numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon.

 

3.5.Daca sunteti vizitator al site-ului nostru web:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. cand vizitati site-ul nostru de internet finebar.ro  pentru a procesa si a raspunde intrebarilor dvs. transmise prin intermediul formularelor on-line disponibile, precum si pentru a trimite newsletter, serviciu la care v-ati abonat in prealabil, in timp ce ati vizitat site-ul nostru.

Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor, pe interesul nostru legitim de a furniza informatiile solicitate in legatura cu activitatea, serviciile si produsele noastre. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs., adresa de e-mail si numarul de telefon.

De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a monitoriza traficul si a imbunatati continutul site-ului. Ne bazam in aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura functionarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si imbunatatirea acestuia.

 1. DE CE COLECTEAZA GEDIS BEVERAGES S.R.L. ACESTE DATE :

Colectam informatiile persoanelor vizate in scopuri determinate si legitime asa cum am descris mai sus, in prezenta Politica de Confidentialitate, care includ, dar nu se limiteaza la acestea, respectiv:

 • In vederea incheierii sau executarii/modificarii unui contract dintre persoanele vizate si companie inclusiv realizarea si procesarea comenzilor online de pe site-ul nostru
 • Pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile persoanelor vizate;
 • In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul prealabil al persoanei vizate;
 • Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le comercializam;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a oferi reclama si continut personalizat;
 • Pentru a apara compania impotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor pe site-ul nostru;
 • Pentru a ne conforma dispozitiilor legale,
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dvs., GEDIS BEVERAGES S.R.L., va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea.

Daca furnizati societatii noastre  GEDIS BEVERAGES S.R.L., datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati acestora, inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care GEDIS BEVERAGES S.R.L. intentioneaza sa prelucreze datele cu caracter personal, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

4.       STOCAREA DATELOR IN CADRUL GEDIS BEVERAGES S.R.L.

Ca principiu, GEDIS BEVERAGES S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior, conform obligatiilor legale care revin in sarcina GEDIS BEVERAGES SRL (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii ultimului exercitiu financiar).

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, GEDIS BEVERAGES S.R.L. va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de societatea noastra pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Este de retinut faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Totodata, in cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, astfel de date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate sau a oricarei alte perioade mai lungi impuse de lege.

 1. PARTAJAREA INFORMATIILOR DVS. CU TERTE PERSOANE:

GEDIS BEVERAGES S.R.L. nu va dezvalui datele obtinute de la persoane vizate, catre alte companii terte fara sa fi obtinut in prealabil un consimtamant expres si separat in acest sens.

Compania confirma, ca datele cu caracter personal obtinute sunt stocate in mod securizat sau sunt distruse, sens in care informam persoanele vizate ca exista acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care acestia au asigurat la randul lor compania ca sunt conformi cu GDPR.

GEDIS BEVERAGES S.R.L. poate dezvalui datele persoanelor fizice vizate, respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti, cum ar fi proprii imputerniciti.

Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele tale sa fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim, avand la baza consimtamantul acestora sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicatii, contabilitate, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat aceste date sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.

De asemenea, compania ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Informatiile cu caracter personal vor putea fi furnizate si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

In limite rezonabile, compania se va sigura ca datele persoanelor vizate nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care va transfera date catre state din afara SEE, va urmari, in toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, avand la baza consimtamantul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

 1. GEDIS BEVERAGES S.R.L. aduce la cunostinta oricarei persoane fizice vizate faptul ca:
 • Isi poate retrage consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter sensibil sau/si pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail sau alt mesaj electronic.
 • Daca doreste sa isi exercite drepturile, o poate face prin inregistrarea unei cereri scrise, ce se depune la sediul/ punctul de lucru al GEDIS BEVERAGES S.R.L.  sau printr-o cerere scrisa transmisa la adresa de email: [email protected]
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista si exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa se poata decide daca aceasta este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, compania va facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o va respinge, insa va informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor acestora de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a se adresa justitiei.
 • Compania va incerca sa raspunda solicitarii acesteia in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.
 • Daca, desi depune toate eforturile, compania nu reuseste sa identifice persoana vizata, iar aceasta nu ii furnizeaza informatii suplimentare pentru a reusi sa o identifice, compania nu va fi obligata  sa dea curs solicitarii.
 1. SOLICITARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR:

In situatia in care veti dori sa va exercitati oricare dintre drepturile enumerate mai sus in prezenta Politica de Confidentialitate, sa formulati observati sau sa obtineti  informatii sau clarificari suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor dvs.  sau doriti sa va exercitati drepturile legale sau aveti orice alta solicitare cu privire la confidentialitatea asupra datelor dvs., va rugam sa contactati  GEDIS BEVERAGES S.R.L la adresa de e-mail : [email protected] pentru asigurarea faptului ca GEDIS BEVERAGES S.R.L. respecta toate cerintele GDPR.

Raspunsul la toate cererile va va fi transmis intr-un interval de timp cat mai scurt posibil, care nu va depasi insa o luna de la primirea solicitarii, cu posibilitatea prelungirii duratei cu maximum 2 luni daca vorbim despre o prelucrare complexa ori de un volum mare de astfel de cereri.

Totodata este bine sa stiti ca la nivelul Romaniei functioneaza Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (“A.N.S.P.D.C.P.”) si ca aveti dreptul sa depuneti o plangere atunci cand considerati ca v-au fost incalcate drepturile, accesand site-ul web www.dataprotection.ro.

GEDIS BEVERAGES S.R.L.

Politica de utilizare „cookies”

Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale unor terte parti pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de social media si pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, partenerii nostri de social media, de publicitate si de analiza pot avea informatii despre utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului, acestia putandu-le combina cu alte informatii pe care le-ati furnizat sau care le-au colectat de la utilizarea serviciilor dumneavoastra.

In timpul parcurgerii website-ului, utilizatorul accepta utilizarea de cookie-uri. Cu toate acestea, utilizatorul are posibilitatea de a impiedica generarea de cookie-uri si de a le dezactiva selectand optiunea corespunzatoare din browser-ul lor sau dezactivandu-le pe fiecare in parte. In cazul in care un browser a blocat utilizarea de cookie-uri, este posibil ca unele dintre serviciile si functionalitatile website-ului sa nu fie disponibile.

Ce este un cookie?

Un cookie este un mic fragment de text pe care site-urile web il transmit browser-ului si care este stocat in dispozitivul utilizatorului, cum ar fi computerul personal, telefonul mobil, tableta, etc. Aceste fisiere sunt utilizate de catre website sa-si aminteasca informatii despre vizitele utilizatorilor, cum ar fi preferintele de limba si alte optiuni, in timp ce va ajuta sa setati lucrurile pentru urmatoarele vizite si de a face site-ul web mai util prin personalizarea continutului sau. Cookie-urile joaca un rol foarte important in imbunatatirea experientei de utilizare a site-ului web.

Cum folosim cookies?

Prin consimtamantul acordat, utilizatorul permite instalarea cookie-urilor in dispozitivul sau pentru a ne spune urmatoarele informatii:

 • Informatii statistice cu privire la utilizarea website-ului.
 • Formatul de web preferat pentru accesul la dispozitive mobile.
 • Cele mai recente cautari facute din serviciile de pe web, precum si detaliile personalizate ale acestor servicii.
 • Informatii despre reclamele afisate pentru utilizator.
 • Detalii pentru conectarea la retelele sociale pentru utilizatorii care acceseaza site-ul web prin conturile lor de pe Facebook.

Tipuri de cookie-uri folosite

Acest website foloseste atat cookie-uri temporare si permanente. Cookie-urile temporare (de sesiune) stocheaza date doar atat timp cat utilizatorul este pe website, in timp ce cookie-urile permanente sunt stocate pe dispozitivul utilizatorului, astfel incat sa poata fi accesate si utilizate in mai mult de o sesiune.

In functie de scop si de datele obtinute prin intermediul  cookie-urilor, putem utiliza:

Cookie-uri strict necesare, fara de care nu v-am putea livra continutul site-ului si care asigura functionalitatea de baza a site-ului. In legatura cu acestea nu va puteti manifesta optiunea, daca doriti sa utilizati acest site.

 

Denumire

Scop

Durata

finebar.ro

PHPSESSID

Mentinerea sesiunii de lucru

Sesiune

    

Cookie-uri functionale

Aceste cookie-uri permit utilizatorului sa exploreze website-ul sau aplicatia pentru a utiliza diferite optiuni sau servicii. De exemplu, acestea sunt folosite pentru a urmari traficul web, pentru comunicarea de date, pentru a avea acces la sectiunile restrictionate ale website-ului, pentru a inregistra continutul unei comenzi, pentru a face cereri de inregistrare sau pentru a participa la evenimente, pentru a utiliza elemente de securitate in timpul navigarii si pentru a inregistra continut pentru publicarea audio si video.

Cookie-uri de personalizare

Acestea permit utilizatorului sa acceseze serviciul utilizand anumite caracteristici generale, care sunt predefinite in dispozitivul lor sau care sunt definite de utilizator. De exemplu, limba, tipul browser-ului folosit pentru a accesa serviciul, design-ul continutului selectat, geolocatia dispozitivului sau configuratia regionala de unde serviciul este accesat. Cookie-urile de limba ne spun ce limba a selectat utilizatorul la prima vizita pe site-ul web. Aceste cookie-uri sunt permanente si nu sunt sterse atunci cand browser-ul este inchis.

Cookie-uri de publicitate

Aceste cookie-uri ajuta la gestionarea eficienta a spatiilor de publicitate, care sunt incluse in pagina web sau aplicatia din care se presteaza serviciul. Ele sunt folosite pentru a adapta continutul de publicitate, pentru a va asigura ca este relevant pentru dumneavoastra si pentru a evita afisarea reclamelor pe care utilizatorul le-a vazut deja.

 

Denumire

Scop

Durata

google-analytics.com

collect

Transmite date catre Google Analytics cu privire la dispozitivul si comportamentul utilizatorului

Sesiune

    
    

Cookie-uri de analiza statistica

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a colecta informatii cu privire la modul in care utilizatorii interactioneaza cu website-ul nostru, pentru comportamentul general al tuturor utilizatorilor care urmeaza sa fie analizate pentru a ne ajuta sa aducem imbunatatiri, si nu pot fi folosite pentru a identifica utilizatorii individuali.

finebar.ro

Denumire

Scop

Durata

_gat

Inregistreaza un ID unic pentru date statistice Google Analytics.

1 minut

_ga

2 ani

_gid

24 de ore

 

Nu va putem identifica personal prin informatiile colectate prin cookie-uri, si de asemenea cookie-urile nu pot citi date sau alte fisiere existente in echipamentul Dvs.

 

Modul in care sunt administrate cookie-urile pe browser

Utilizatorul are posibilitatea de a permite, bloca sau sterge cookie-urile instalate in sistemul sau prin modificarea setarilor de optiuni ale browser-ului instalat in dispozitivul acestuia:

Pentru a modifica setarile cookie-urilor pe Google Chrome:

Faceti click pe meniul din bara de instrumente.

Selectati Setari.

Faceti click pe Afisati setarile avansate.

In sectiunea de confidentialitate faceti click pe setarile de continut.

Sub Cookies exista o serie de optiuni pentru setari.

Informatii suplimentare despre Google Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ro

Pentru a modifica setarile cookie-urilor pe Mozilla Firefox:

In partea de sus a ferestrei faceti click pe butonul Firefox.

Selectati optiunile.

Selectati panoul de confidentialitate.

In optiunea Firefox selectati utilizare setari personalizate pentru istorie si veti putea alege din diferite optiuni.

Informatii suplimentare despre Mozilla Firefox puteti regasi accesand: https://support.mozilla.org/ro/kb/cookie-urile

Pentru a modifica setarile cookie-urilor pe Internet Explorer 9:

In partea de sus a ferestrei Internet Explorer, click pe meniul Instrumente.

Selectati Siguranta si apoi optiunea Stergere istoric navigare pentru a elimina cookie-urile. Selectati caseta de validare Cookies, apoi faceti click pe Stergere.

Faceti click pe fila Confidentialitate, apoi, sub Settings, deplasati cursorul la partea de sus pentru a bloca toate cookie-urile sau la partea de jos pentru a permite toate cookie-urile, si apoi faceti clic pe OK.

Informatii suplimentare despre cum puteti gestiona cookies in cazul Internet Explorer 9: https://support.microsoft.com/ro-ro/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

Daca blocati utilizarea de cookie-uri pe browser-ul dvs. unele dintre serviciile si functionalitatile site-ului web ar putea sa nu fie disponibile. Unele browsere permit utilizatorilor setari specifice pentru utilizarea cookie-urilor de catre anumite siteuri web, care permite un control mai precis al informatiilor private. Acest lucru inseamna ca puteti bloca cookie-urile de pe toate site-urile web, cu exceptia celor care aveti incredere.

Daca aveti indoieli sau intrebari cu privire la politica de Cookie-uri, va rugam sa scrieti la [email protected]

Livrare Gratuita

Peste 299 Lei prin Curier sau Easybox

Importator direct

Import si distributie de bauturi din 2013

Produsele comercializate pot fi revandute

Conform ATESTAT NR. RO01749EN0005/26.10.2021