Hennessy

Show Filters

Hennessy, fondata in anul 1765, a fost creata de Richard Hennessy, un ofiter irlandez care a ajuns in Franta in urma unui exil. Compania si-a cimentat statutul de lider in industria coniacului prin abilitatea sa de a combina traditia si inovatia intr-un mod unic. De-a lungul timpului, Hennessy a imbogatit piata cu cateva dintre cele mai cunoscute si apreciate sortimente de coniacuri, iar trei dintre cele mai celebre game sunt Hennessy VS (Very Special), Hennessy VSOP (Very Superior Old Pale) si Hennessy XO (Extra Old).

Hennessy VS, cunoscut si sub numele de “Very Special”, este un coniac emblematic, recunoscut in intreaga lume pentru echilibrul perfect intre putere si finete. Cu un amestec de peste 40 de coniacuri individuale, Hennessy VS dezvaluie arome distincte de fructe proaspete si mirodenii subtile, oferind o experienta senzoriala unica.

Pe de alta parte, Hennessy VSOP, denumit si “Very Superior Old Pale”, este rezultatul unei selectii atente si unui proces de imbatranire indelungat. Acest sortiment remarcabil combina arome bogate de fructe uscate si lemn, completate de accente delicioase de caramel si vanilie, oferindu-le savurarea autentica adevaratilor cunoscatori.

Hennessy XO, cunoscut si sub numele de “Extra Old”, este o adevarata capodopera a maestrilor sai distilatori. Acest sortiment premium ofera o experienta exceptionala, cu o complexitate remarcabila a aromelor, ce variaza de la notele de ciocolata neagra si scortisoara pana la aromele de trandafir si lemn exotic. Hennessy XO este imbuteliat intr-o sticla eleganta, reflectand in mod adecvat calitatea si rafinamentul produsului continut in interior.

Indiferent de alegerea dvs., fiecare inghititura de Hennessy este un moment de pura desfatare si bucurie pentru simturile dumneavoastra. In plus, finebar.ro va ofera o selectie variata de ambalaje si cadouri, perfecte pentru a impresiona pe cei dragi sau pentru a va rasfata pe dvs. insiva.

Cu Hennessy, descoperiti o lume fascinanta de traditie si eleganta, savurand fiecare moment cu pasiune si gratitudine pentru maiestria acestor coniacuri de exceptie. Finebar.ro va sta la dispozitie cu expertiza si serviciile sale ireprosabile, oferindu-va o experienta de cumparaturi online pe masura, pentru a va bucura de rafinamentul unic al Hennessy.